Wednesday, May 18, 2011

PUSPANITA MPM di Bagan Lalang, Sepang...

Kembali dengan gambar-gambar aktiviti PUSPANITA.... menjelajah dari bandar Baru Selayang ke Banting dan terus ke Bagan Lalang.....
Berkumpul di perkarangan bangunan MPM
Persinggahan pertama...Kedai Kerepek Kentang Pedas dan Kuih Baulu di Banting....
tukang kacau ke tukang mengacau....?? hehehe

Menggunakan tenaga manusia dan bukan nya mesin..... cara tradisional lagi ni....
Persinggahan kedua Kedai Kerepek Faz... Banting gak lagi.....siap dengan makan tengah hari disediakan....

Masing2 dah kenyang....
sedapnya makanan ala kampung yang disediakan....














Dah sampai Bagan Lalang.... horeyyyyyy

Rumah Penginapan di Persatuan Nelayan Bagan Lalang....
Tempat lepak & berkumpul....













Pembahagian Kumpulan....
Posing lagikkkkk

dah abih sukan.... posing gak lagi
Moh bersukan utk kesihatan fizikal & mental....hehehe

wachaaaaaaaa.....
prektis dulu sebelum acara bermula.....
posing lagikkkkk....

Hadiah Sukaneka, Treasure Hunt dan Pertukaran Hadiah Peserta....
sesi buka hadiah... Kumpulan 3, Tempat ke-3.... huhuhu
Bergambar dengan hadiah2....
Gambo berterabur.... mana dulu mana kemudian main blasah jer lah..... malas nak edit....hahahaha.....
Ada banyak lagi gambar2 aktiviti di Bagan Lalang.... banyak sangat nak masukkan semua pun.... cukup la kot apa yang ada ni......

chow cinchauuuuuu...

6 comments:

CT NoArIzAh ArIs said...

Chalet tu berapa sewa semalam dan ada berapa bilik ya ?

Melur Jelita said...

Apa nama tempat penginapan itu? Persatuan Nelayan punya? Tak pi ka Resort Bagan lalalng? Yang gambar - gambar ada resort sampai ke laut tu nama apa ?

bersama kak Es said...

ASST punye reunion boleh la set kat sini.
pastu sukan kat sini..
makan kat dalam rumah ... rasa best lagik kot kalau BBQ

hehe
wachaaa hahha

Faradilla Rashid said...

CT nak p bercuti kat situ ker.....Bestnya....

Chalet tu satu unit RM110 semalam... ada satu bilik.... dalam bilik tu ada satu katil double dan satu katil single..... ada ruang tamu comel & bilik air dalamnyer....

Nak tau lebih lanjut kol ler Persatuan Nelayan Kawasan Sepang ni... 03-31412894/03-31413182

Faradilla Rashid said...

Akak Melur... tempat penginapan saya tu namanyer Persatuan Nelayan Kawasan Sepang...Persatuan Nelayan ler yg punya agaknya....

Resort yg sampai ke laut tu namanyer Gold Coast Sepang, pegi jalan2 je lah situ...tak menginap kat situ...mahal benooooo akak ooooiiiii

Faradilla Rashid said...

Kak Es, Bestnya wat reunion kat situ.... tepi pantai ngan angin yg nyaman tu.....

Malam tu kitorang mmg ada makan2 ala2 BBQ ler jugak.... tapi dah siap bako...kitorang tinggal ngap jer....